Våra tjänster Service

Fastighetsservice i Stockholm & Uppsala

Alla byggnader, ledningar och fastigheter kommer vid något tillfälle behöva service. Vi på Markbyggnad & El AB  erbjuder en lång rad servicetjänster och är redo att hjälpa dig när något i din fastighet har gått sönder eller behöver bytas.

Vilken service erbjuder vi?

När det är dags att vårda om ditt hus eller fastigheter så kan du lita på oss. Vi har erfarenhet och gedigen kunskap kring avloppsproblem, relining av ledningar, renoveringar och att ta hand om husets stammar.

Att husets vatten och avlopp krånglar är en av de allra vanligaste anledningarna till att kunder kontaktar oss för service, och självklart löser vi det! Vi har lång vana av att lösa problem med bland annat läckage, trasiga vattenledningar och avloppsstopp.

Vi utför dessutom mindre ombyggnationer och renoveringar i lägenheter, källare och olika bostäder. Till din villa eller mindre bostadsrättsförening kan vi också bistå med stambyten samt byten av tak och fönster.

Markbyggnad & El AB erbjuder rätt service för dig oavsett om du bara behöver hjälp en gång eller vill ha löpande service och underhåll av din fastighet. När något går sönder så kan du som kund lita på att vi vårt servicearbete håller högsta kvalitet.

Kontakta oss så pratar vi vidare om vilken service som behövs till din fastighet, hus eller bostadsrättsförening, vi erbjuder det mesta.


    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Markbyggnad & El AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.