Markentreprenad Uppsala

Välkommen till Markbyggnad & El AB – ett bolag med lång erfarenhet av markanläggning i Uppsala. Vi löser dina problem med dränering, grundläggning, avlopp och mycket mer därtill.

Er markentreprenör i Uppsala

När du behöver hjälp med markarbete, anläggning, service, elarbeten eller ombyggnation är Markbyggnad & El AB i Uppsala ditt självklara val. Med vår breda kompetens, engagerade medarbetare och egna maskinpark kan vi stödja dig genom hela processen, från idé till färdigställande. När vi avslutar vårt arbete kan du som kund känna dig trygg i vetskapen att vi har levererat högsta möjliga kvalitet från början till slut.

Tjänst Mark & Anläggning

Mark & Anläggning

Vi tar hand om allt rörande din mark och anläggning från första kontakt till avslutat jobb – dygnet runt, året runt.
Läs mer om Mark & Anläggning
Tjänst Totalentreprenad

Totalentreprenad

Slipp onödiga risker och krångel med olika leverantörer, elektriker och byggare genom att låta oss lösa problemen åt dig i stället.
Läs mer om Totalentreprenad
Tjänst Fastighetsservice

Fastighetsservice

När något i din fastighet går sönder eller behöver underhållas så löser vi det. Vi utför både löpande service och engångsjobb.
Läs mer om Fastighetsservice

”Ingenting är omöjligt – det tar bara lite längre tid! Vill man ha underverk så får man vänta några dagar.”

– Peter Eriksson, VD

Frågor och svar om markentreprenad Uppsala

Vad kan er markentreprenad i Uppsala hjälpa oss med?

Vår markentreprenad i Uppsala erbjuder en omfattande tjänsteportfölj inom mark- och anläggningsarbeten. Vi hjälper dig med schaktning och grundläggning, dränering och markberedning, samt byggnation och underhåll av vägar och gångbanor. Vi utför även plattläggning och stensättning, finplanering och landskapsarbete, samt installation av el- och kabeldragning.

Vad kostar det att utföra markarbete i Uppsala?

Kostnaden för markarbete i Uppsala varierar beroende på markens förutsättningar och vilken typ av arbete som ska utföras. För att få en exakt prisuppgift är det viktigt att genomföra en teknisk undersökning och ett platsbesök för att bedöma de nödvändiga åtgärderna.

Är det möjligt att få ROT-avdrag för markarbeten?

Ja, det är möjligt att få ROT-avdrag för vissa markarbeten. Dock ingår inte plattläggning och marksten i avdraget. För mer detaljerad information, besök Skatteverkets webbplats.

Våra tjänster i Uppsala

  • Mark & Anläggning: Vi hanterar allt som rör din mark och anläggning, från första kontakt till färdigt arbete – dygnet runt, året om.
  • Totalentreprenad: Undvik onödiga risker och krångel med flera leverantörer, elektriker och byggare genom att låta oss ta hand om hela projektet åt dig.
  • Fastighetsservice: Vi tar hand om allt underhåll och reparationer i din fastighet. Vi erbjuder både löpande service och engångsuppdrag.

Behöver du hjälp med något mer?

Förutom våra markarbeten i Uppsala så erbjuder vi även våra tjänster i Stockholm och närliggande områden. Utforska vårt breda utbud av tjänster och läs mer om vad våra professionella markarbetare kan göra för dig.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla typer av projekt och garanterar högsta kvalitet och service. Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt nästa projekt!

Besöksadress

Linnés väg 61 E,
191 35 Sollentuna