Om oss

Markbyggnad & El AB är ett företag med lång erfarenhet i branschen. Inte bara som byggbolag, utan kanske framför allt genom våra medarbetare – byggare, maskinister, projektledare, anläggare och elinstallatörer som alla blivit experter på sina områden. År 2017 beslutade vi oss för att rikta in oss på både markanläggning och el, och idag är Markbyggnad & El AB ett etablerat namn inom byggbranschen.

Sedan starten kan vi tillsammans med våra underentreprenörer erbjuda våra kunder ett engagerat Team med stor erfarenhet som brinner för att alltid utföra det bästa för våra beställare.

Vi är medlem i Byggföretagen och har kollektivavtal samt i Schyssta byggare:

Vi är medlem i Byggföretagen
Medlemmar i Schyssta Byggare

Vad gör vi?

Vi bedriver service, underhållsarbeten och nyproduktion i främst Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi har dessutom nära samarbete med en rad företag inom andra branscher, vilket gör att vi tillsammans med dem utför alla möjliga slags arbeten utöver de tjänster som vi vanligtvis erbjuder. Oavsett om vi själva står med spaden i marken eller tar in någon av våra pålitliga underleverantörer så kan du som kund alltid lita på att vi tar fullständigt ansvar för det arbete som utförs.

Sedan start har vi stadigt växt med fler medarbetare, större lokaler och en trogen kundkrets – så vi är övertygade om att det lönar sig att vara det pålitliga valet.

Vad är det som vi jobbar med?

Våra kunder

Vi får beställningar av allt från privatpersoner som vill bygga om hemma till stora företag och statliga bolag. En stor del av våra kunder är privata eller kommunala bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, och vi anlitas även av större byggbolag som underentreprenörer. Oavsett storlek eller beställare så är målet detsamma – 100 % nöjda kunder och hög kvalitet. Du kan läsa mer om våra tidigare kunder och jobb vi utfört bland våra referenser nedan.

Är du vår nästa kund? Kontakta oss eller besök vårt kontor i Häggvik så diskuterar vi möjligheterna och tar fram en offert.