Våra tjänster Mark & Anläggning

Markarbeten Uppsala

Har du utmaningar med din fastighetsmark i Uppsala? Kanske rinner regnvattnet fel eller behöver ni anlägga en ny innergård för er bostadsrättsförening? Oavsett om det gäller markförberedelser för nybyggen, järnvägsläggning eller utläggning av konstgräs, är Markbyggnad & El AB redo att bistå dig. Vi har lång erfarenhet och expertis inom alla typer av markarbeten.

Vi hjälper er att spara tid och pengar

Genom att underhålla marken i tid kan du undvika oväntade kostnader och behovet av akuta åtgärder. Att ta itu med problem tidigt kan förhindra att de utvecklas till större och mer kostsamma utmaningar. Oavsett om du behöver hjälp med dränering, markjustering eller någon annan typ av markarbete, kan vårt team säkerställa att arbetet utförs korrekt och effektivt. Vi använder den senaste tekniken och metoderna för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet i varje projekt.

Kontakta oss på Markbyggnad & El AB för att diskutera dina specifika behov och hur vi kan hjälpa dig att förbättra och underhålla din fastighetsmark i Uppsala. Vi är här för att erbjuda professionella lösningar anpassade efter dina unika förutsättningar och önskemål.

Vårt utbud av markarbeten i Uppsala

Markbyggnad & El AB tar ditt mark- och anläggningsprojekt från tanke till verklighet.

Vi erbjuder:

  • Projektering: Vi planerar och designar ditt projekt för att uppfylla dina önskemål och behov.
  • Problemlösning och innovation: Vi identifierar och löser eventuella utmaningar som uppstår och strävar efter att hitta innovativa lösningar.
  • Skissning och ritningar: Vi utarbetar detaljerade planer för att visualisera och förverkliga din vision.
  • Utforskande av nya idéer: Vi är ständigt på jakt efter nya och kreativa sätt att förbättra och utveckla din mark.

När det är dags för utförande, erbjuder vi:

  • Effektiv schaktning: Vi säkerställer en noggrann och effektiv schaktning för att förbereda marken för ditt projekt.
  • Professionell rörläggning: Vi ser till att rör och ledningar installeras med precision och professionalism.
  • Skicklig stenläggning: Vi skapar vackra och hållbara stenläggningar för att förbättra din utomhusmiljö.
  • Kvalitativ asfaltering: Vi utför asfalteringsarbeten av högsta kvalitet för att ge dina ytor en snygg och hållbar yta.

Och mycket mer – vi täcker alla dina behov för markarbete och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar!

markarbeten uppsala

Året runt-service

Vi utför markarbeten året runt, dygnet runt. Med hjälp av modern teknik kan vi till och med genomföra finplanering av gräs och asfalt under vintern när det är snö och tjäle i marken.

Kontakta oss idag för att få hjälp med dina mark- och anläggningsprojekt i Uppsala!

Frågor och svar om markarbeten i Uppsala

Varför är det viktigt med markarbeten?

Markarbeten är avgörande för att anpassa, förbättra och ombygga olika områden. Det kan handla om att säkerställa att dagvatten rinner korrekt, underhålla vattenledningar eller göra vägen till din fastighet tillgänglig för alla. Utan rätt markunderhåll kan skador uppstå, vilket ofta leder till högre kostnader i det långa loppet jämfört med regelbundet och korrekt underhåll.

Vad för markarbeten utför ni i Uppsala?

Markbyggnad & El AB tar hand om hela processen för ditt mark- och anläggningsarbete, från planering till utförande. Vi erbjuder projektering, problemlösning och innovativa idéer samt utför schaktning, rörläggning, stenläggning och asfaltering för att förverkliga dina projekt.

Kontakta oss för en offert eller om du har fler frågor om din mark- och anläggning.

Med många års erfarenhet i branschen så vet vi vad vi sysslar med.


    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Markbyggnad & El AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.