Våra tjänster Mark & Anläggning

Mark & anläggning i Stockholm & Uppsala

Har du ett problem som måste åtgärdas i din fastighetsmark? Rinner regnvattnet fel eller är det dags att anlägga en ny innergård för bostadsrättsföreningen? Innan ett hus kan byggas, järnvägen kan läggas eller konstgräset rullas ut behöver marken förberedas och det är då vi på Markbyggnad & El AB kommer in.

Kom ihåg att när det kommer till mark och anläggning så är det alltid bättre att underhålla tid, innan oväntade kostnader och panik dyker upp. Åtgärda problemen innan det är för sent.

Vad erbjuder vi?

Markbyggnad & El AB tar hand om ditt mark- och anläggningsarbete från idé till avslutat jobb. När det är dags för jobbet att planeras så gör vi bland annat projektering, problemlösning, skissning, ritningar, felsökningar samt kommer på nya innovativa idéer för din mark. Därefter utför vi schaktning, rörläggning, stenläggning, asfaltering och mycket mer – i princip allt som du behöver för din mark!

Vi utför markarbete året runt under dygnets alla timmar. Med dagens moderna teknik kan vi till och med utföra finplanering av gräs och asfalt även när det är snö och tjäle i marken.

Vad erbjuder vi inom mark och anläggning?

Varför är det viktigt med markarbeten?

Markarbeten är viktigt för bland annat anpassning, uppfräschning och ombyggnad av olika slag. Det kan vara att se till att dagvattnet rinner rätt, underhålla vattenledningar eller funktionsanpassa så att vägen fram till din fastighet blir tillgänglig för alla. Om marken inte underhålls kan skador uppstå och vi kan nästan lova att den fakturan i slutändan blir mycket dyrare än kostanden för rätt markunderhåll i tid.

När din fastighet, bostadsförening eller villa behöver ny anläggning eller ombyggnad är det alltså oss på Markbyggnad & El AB som du ska kontakta. Vi vill hjälpa dig med just de behov som din fastighet och mark har.

Kontakta oss för en offert eller om du har fler frågor om din mark- och anläggning.

Med många års erfarenhet i branschen så vet vi vad vi sysslar med.


    Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner du att Markbyggnad & El AB lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.