Totalentreprenad för bygg, anläggning och renovering

För ett bygge som kräver flera parter och leverantörer är det nästan alltid bäst att välja totalentreprenad. Varför? För att det blir lättare för dig som kund.

Vad är totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att du avtalar med bara en part för hela ditt bygge eller renovering. I stället för att försöka koordinera elektriker och snickare och montörer med separata avtal och tidsplaneringar så kan du vända dig till bara oss på Markbyggnad & El AB – så löser vi allt det i stället.

Varför ska jag välja totalentreprenad?

Det finns oändligt många fördelar med totalentreprenad. Tänk dig ett husbygge till exempel – om bolaget som skulle förbereda din mark inte dyker upp så kan du ändå behöva betala snickaren som då inte kan börja bygga. Inte minst är att välja totalentreprenad en trygghet ifall något skulle gå fel. När olyckan är framme kan olika parter i värsta fall börja skylla på varandra om vems felet var. Fakturan tickar på, men husbygget står plötsligt stilla. 

Genom att välja Markbyggnad & El AB som totalentrepenör för din renovering, anläggning eller bygge så slipper du bolla flera olika parter och kan lita på att vi löser alla delar i stället.

Vår totalentreprenad

Vi utför allehanda arbeten med egen personal och egna maskiner – både som totalentreprenörer, underentreprenörer och för enskilda arbeten.

Vi samarbetar med alla branscher och har ett brett kontaktnät att ta hjälp av i de få fall där vår kunskap inte räcker till, eller till jobb som kräver specialkompetens. Så vi kan alltså ta in underentreprenörer vid behov, men det är alltid vi som behåller fokus, leder arbetet och ansvaret för hela processen. Du som kund eller beställare kan vara trygg med att vi ansvarar från start till mål, och att jobbet som vi utlovat utförs. Vi ansvarar för kvaliteten, ekonomin och garantin för både oss och våra underentreprenörer, från det att du väljer oss till att projektet är färdigställt. Du beställer – vi sköter det. Vi utför också jourarbeten när behov plötsligt uppstår.

Sedan 1 januari 2022 är vi medlem i Byggföretagen och har kollektivavtal:

Vi är medlem i Byggföretagen

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om totalentreprenad i allmänhet och vilka fördelar det kan innebära för dig.